Voordeeluitjes.nl - voordelig ertussenuit
Corendon lastminutes
Weggeefhoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen
Suntip.nl

Aangeboden: 2,5 zitsbank
Aangeboden op 15-09-2021

2,5 zitsbank   

×

Gratis af te halen, een donkerbruine 2,5 zits bank met een poef. De bank is 210 cm breed en in totaal 90 cm diep. Hij is gebruikt maar nog in nette staat en kan zeker nog een aantal jaren mee. Het komt op de foto's niet zo goed over maar de bank is van stof en heeft een diep donkerbruine kleur. De poef is 70 x 70 cm. Hij is op de hoeken enigzins beschadigd door katten. In verband met de aanschaf van een nieuwe bank doe ik deze bank weg.

Categorie: Huis en inrichting: bankenAdverteerderNaam Naam: Ilona Prein
   
Datum registratie Datum registratie: 15-09-2021
   
Plaats Plaats: Ridderkerk
   
Plaats Provincie: Zuid-Holland
   


Reageren via contactgegevens of het contactformulier

Om meer gegevens van de adverteerder te kunnen zien, moet u eerst inloggen of registreren bij de weggeefhoek.Misbruik melden

Meld misbruik wanneer de advertentie niet op de weggeefhoek thuishoort zoals bijvoorbeeld drugs of medicijnen, of bezoekers misleidt met bijvoorbeeld een geldlening of zielige verhalen.

Verstrek nooit gevoelige informatie aan een ander, zoals wachtwoorden of uw pincode. Denk goed na bij het klikken op een link en bij het overmaken van geld.

Oplichters gebruiken geraffineerde methoden, zoals zielige verhalen over ziekte of het bevestigen van je bankrekening door een cent over te maken.
 

Booking.com