Voordeeluitjes.nl - voordelig ertussenuit
Corendon lastminutes
Weggeefhoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen
eSim

Gevraagd: Gezocht Woning Almelo!!
Gevraagd op 28-10-2021

Gezocht Woning Almelo!!    

×

DELEN, DELEN, DELEN!!!!!!!! HUURWONING GEZOCHT!!!!!!! Wegens scheiding ben ik dringend op zoek naar woonruimte voor mij zelf, mijn 3 kinderen en onze 2 kleine hondjes. Ons huis is verkocht en per 1 januari 2022 is de overdracht. Net als zovelen met mij is het op dit moment niet normaal meer om iets te vinden. Daarom deze noodkreet! De voorkeur is Almelo i.v.m school, openbaar vervoer en werk. Maar rondom Almelo is natuurlijk ook een optie. 4 slaapkamers zou perfect zijn, maar 2 slaapkamers als noodoplossing is eventueel ook goed. Graag alles aanbieden!

Categorie: Huis en inrichting: overigeAdverteerderNaam Naam: Claudia Aveskamp - Beverdam
   
Datum registratie Datum registratie: 28-10-2021
   
Plaats Plaats: Almelo
   
Plaats Provincie: Overijssel
   


Reageren via contactgegevens of het contactformulier

Om meer gegevens van de adverteerder te kunnen zien, moet u eerst inloggen of registreren bij de weggeefhoek.Misbruik melden

Meld misbruik wanneer de advertentie niet op de weggeefhoek thuishoort zoals bijvoorbeeld drugs of medicijnen, of bezoekers misleidt met bijvoorbeeld een geldlening of zielige verhalen.

Verstrek nooit gevoelige informatie aan een ander, zoals wachtwoorden of uw pincode. Denk goed na bij het klikken op een link en bij het overmaken van geld.

Oplichters gebruiken geraffineerde methoden, zoals zielige verhalen over ziekte of het bevestigen van je bankrekening door een cent over te maken.
 

5G van Vodafone