Voordeeluitjes.nl - voordelig ertussenuit
Corendon lastminutes
Weggeefhoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen
Corendon lastminutes

Weggeefhoek - gramsbergen

Bied op deze weggeefhoek gratis spullen aan of vraag naar bepaalde gratis spullen. Datgene wat voor de een overbodig is, kan de ander juist erg goed van pas komen. Met enkele honderden bezoekers per dag wordt uw advertentie op Weggeefhoek.net veel bekeken.

Heeft u overbodige spullen met enige waarde? Op verkoophoek.net kunt u spullen te koop aanbieden!

Houd de weggeefhoek gratis en doneer een klein bedrag om de kosten te dekken. Wij zijn al erg blij met uw donatie van een euro!AdvertentiesDe volgende advertenties zijn gevonden voor gramsbergen:
Droog/natvoer voor zwerfkatten

Droog/natvoer voor zwerfkatten

Voor een kennis uit A'dam zamel ik voer in voor de zwerfkatten die zij voert. Het is triest gesteld met de zwervende en hongerige katten. Noodoplossing voor nu is voeren zodat ze de winter door kunnen komen. Geen enkele viervoeter kiest voor een dergelijk ellendig bestaan. Restanten kattenvoer of over datum, niet weggooien aub, alle beetjes helpen. Van alle restantjes maak ik weer een kilo zak voer. Ik haal het in Dedemsvaart en Balkbrug graag bij je op! Verder weg ben ik afhankelijk van vervoer. Naast adressen in Amsterdam en omgeving, ook in Dedemsvaart, Tiel, Rijssen en Gramsbergen een inzamel adres. De inzamel adressen zoeken we zelf uit zodat we zeker weten dat er nergens iets aan de strijkstok blijft hangen! Donaties middels nieuwe pakken voer ook welkom. Bij de Jumbo kost een kilopak goedkoopste brokjes maar €1,01 ct. Blikje vlees bij de Aldi/Liddl €0,39 ct. Kuipje vlees €0,18 bij de Action. Elke brok helpt. Maakt het verschil tussen overleven of (met deze temperaturen geen muisje te vinden) de hongerdood sterven. Vanaf 15 kilo stuur ik het naar haar op, op eigen kosten. Inmiddels de eerste 6 kilo binnen (zie foto's)! Dank donateurs, top!!!..👍 Help je mee helpen? Op naar de 15 kilo!!! En als het even lukt, 25 kilo (zelfde verzendkosten tarief). Samen klaren we dat vast!👍 Graag berichtje heb je iets te eten staan voor de katten wat je wel wilt vergeven. De advertentie is te vinden op MP. Rita uit Amsterdam. Advertentie nummer m1360241125 Groet, Sola...😻

Ontvangen op 24-01-2019 | Dieren en toebehoren
Dedemsvaart (Overijssel)
Ontvangen op 24-01-2019
Dieren en toebehoren

1
Corendon lastminutes