Weggeefhoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen


Regels van Weggeefhoek.net1. Dit is geen reclamewebsite. Wordt er toch reclame gemaakt, dan zal dit worden verwijderd. Ondernemers mogen daarentegen gerust dingen uit naam van hun bedrijf posten, mits gratis en zonder voorwaarden.
2. Alles wat u aanbiedt moet nagenoeg gratis zijn. Er mag slechts een (kleine) onkostenvergoeding tegenover staan, of een relatief klein symbolisch bedrag.
3. Uw advertentie blijft 1 jaar staan. Indien u uw spullen weggegeven heeft, dient u de advertentie zelf te verwijderen.
4. Alle weggeef- en ontvang-acties zijn op eigen risico. Maak duidelijke afspraken; Weggeefhoek.net is niet aansprakelijk voor eventuele misverstanden. Heeft u aangegeven iets te willen, maar bedenkt u zich, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan zodat iemand anders er mee blij gemaakt kan worden.
5. Maak uw advertentie de moeite waard. Bied bijvoorbeeld kleding in pakketjes aan; voor 1 paar sokken komt iemand minder snel.
6. De adverteerder beslist wie de spullen krijgt. Indien er meerdere mensen zijn die interesse hebben, dan moet er eerlijk geloot worden.
7. Niet iedereen heeft iets aan te bieden, maar als u zelf fanatiek mee doet, is het wel zo eerlijke als u zelf ook eens iets aanbiedt.
8. De spullen die je ontvangt zijn voor eigen gebruik. Deze website is geen plek voor handelaren. Het is niet toegestaan de ontvangen spullen weer door te verkopen, ook niet op andere websites.
9. Het is niet toegestaan om meerdere keren te reageren op één advertentie om zo uw winkans te vergroten. Dit geldt ook voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden.
10. Het is toegestaan om een advertentie te plaatsen met een vraag naar iets. Houd het echter reeel en maak het concreet: vraag om iets wat u specifiek nodig hebt, u niet kunt betalen of wat moeilijk te verkrijgen is.
11. Behandel elkaar met respect. Spreek elkaar gerust aan als er iets niet juist is of meld het bij de beheerder.
12. Gun een ander ook iets: reageer alleen als u iets echt heel graag wil hebben.